Wie zijn wij?

Kruitbosch & De Weerd Deventer BV, is al sinds 1938 werkzaam als grossier in gereedschappen en automaterialen. De laatste 16 jaar is haar afdeling hydrauliek flink uitgebreid. Om door te kunnen groeien is het Belgische hydrauliek bedrijf Flextubo Europe gekocht en opgegaan in de nieuwe BV. Om de beide goed aangeschreven namen niet verloren te laten gaan vindt u de bekende logo's naast elkaar terug.

KW Flextubo BV beschikt over een breed en voldoende diepe voorraad van hydraulische slangen, slangkoppelingen, snijringkoppelingen, adapters, snelkoppelingen, orbit motoren, ventielen, kleppen, en afsluiters in alle soorten en maten.

Wij zijn importeur van M+S motoren, Stucchi snelkoppelingen, Diesse slangen, Trelleborg slangen, Tieffe slangkoppelingen, Rastelli snijringkoppelingen en adapters, Webtec meetapparatuur, Pister kogelkranen,  Walvoil ventielen en CBF ventielen en handpompen.

Kruitbosch en de Weerd BV heeft een grote voorraad automaterialen en Bosch delen. Gereedschappen van de merken Hazet en Bosch zijn uit voorraad leverbaar.

Ook heeft Kruitbosch en de Weerd een eigen KPN telecomafdeling

Heeft u vragen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 0570 - 661790

pageimage